Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna

På dagen händer det
rötter, övergivna,
letar efter sina träd
i långsamt krypande på marken
dit längtan fört dem
blickar uppåt
har ju aldrig lärt känna sin partner ordentligt
varit tillfreds med det fördolda.
Så många vacklande träd.
Gräver sig ner
minns.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist