Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skolsal


Lektion

Dörren står öppen mot korridoren. Några i klassen har gått till ett grupprum, andra hänger i korridoren. En del har inte orkat lämna salen utan är kvar, halvsovande. Längst bak sitter en elev med samma namn som en seriefigur, gör duckface och tar en selfie, medan Girls Just Wanna Have Fun blandas med skratt och röster.

Ljudet av en studsande pingisboll tränger igenom bruset.




Prosa (Kortnovell) av Algotezza VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-10 15:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hippiepedagogikens draksådd har mognat till skörd.
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP