Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med anledning av svallvågor efter me-too

När man ser hur den ene efter den andre prickas för sitt beteende;

så slås man av tanken att det borde vara ett särskilt och prioriterat ämne i skolan

som handlar om hur man bör vara i umgänge med sina medmänniskor

Savoir vivre istället för Bad conduct !

Och detta gäller i allt umgänge; inte bara mellan män och kvinnor;

utan även på arbetsplatser mellan arbetskamrater och mellan chefer och anställda

En ny etik behövs, om inte de här tråkiga och onödiga problemen ska fortsätta och förgifta stämningen i samhället 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP