Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-05-23 21:05


Gryning



Muntert flyger morgonvinden
från träd till träd
låter tystnaden öppna dörren
till minnets salar

vilar pannan mot din röst


Kommentar 2017-05-23
Gin83
Otroligt magiskt Drömskt och stämningsfullt
Känns tidlös

Fenix911
Vemodsvackra ord.




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-11 09:54



Bookmark and Share


  ULJO
Så underbart i korta ordalag
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP