Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I frihet jublar inte bara det...

Skydda ditt hjärta
men skydda det inte
så mycket att det aldrig
får chansen att leva och flyga!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-10 22:03



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint skrivet. Vi måste hålla våra sinnen öppna.
2018-01-11

  ULJO
Så nra uttryckt
2018-01-11

  lodjuret/seglare VIP
Korta informativa texter säger då mycket. Som att bära i tjusig kedja vackra smycket.
2018-01-11

  Salvation Pepper
Klokt som ett kinesiskt ordspråk!

2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt