Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelbarn och nyckelvuxna

 

 

det finns människor som öppnar

något inom andra, inom de slutna,

som om de hade en kungsnyckel, en dyrk

att med varsamma händer öppna slussar

som släpper tårar fria, att lirka upp dörrar

som gläntar välkommen till besökare

 

inför sådana människor smälter

de invärtes stelfrusna, de som stänger

andra ute och sig själva inne

 

och livet förändras i mötet mellan dem

 

 

2018-01-10 23:10

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-10 22:12



Bookmark and Share


  walborg
Blir så glad att läsa!
2018-01-12

  Kozo
Det stämmer så bra...:-)
2018-01-11

  Carl Mikael Fäldt
Mitt hjärta var fullt av meningar-fram till att jag skulle skriva om dem!

Av någon anledning dök ett "OBS! "

Så jag kan faktiskt inte kommentera texten,på det sätt skribenten önskar!
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP