Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: CM Fäldt


En hjäpsam hand vore gott!





När allt rasat i mitt liv

Vill jag inte

Ge upp


Mina livslögner är kollade

Jag har kastat pärlor

För Svin


En hjälpsam hand vore gott

En hand som hjälper

Mig i nöden



När allt rasat i mitt liv

Har jag dock hopp


Hopp om en hjälpande hand

En hand att hålla kvar

Till dagen jag slutar

Andas









Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 23:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"En stark önskan når alltid sill mål."
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt