Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:CM Fäldt


ENSAMHETEN SVEDJER MITT HJÄRTAS GRÖNSKA




En gång i tiden var jag en ganska glad ung man

Jag har klantat bort allt viktigt


Priset för mina val är ensamhetens iskalla kyla

Jag hade en gång en familj runt mig


Syskon och syskonbarn


Nu har jag visserligen byggt upp en annan familj

En fyrbent dylik


Mina Katter väljer om de skall stanna eller gå

Utan lögner finns de i min nya familj


Så när ensamheten svedjer mitt hjärta

Släcker de misstron med sitt underbara sätt


Att finnas med dem är Guds gåva


Ty Katter kan inte ljuga

Katter kan bara vara

Som de vill.





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-10 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt