Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras på Nils Ferlins dikt


EVOLUTION

GULDMEDALJEN
Silvermedaljen
bronsmedaljen,
tre trappsteg
till innerplanen.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP