Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ovanliga




Vägrar se historia som något annat än lärdom

De ovanliga försöker skapa ljus

När vanlingarna förblindats


Av irrläror


Ovanlingarna kan känna

Vanlingarna kan knappt tänka


Så nog har vi problem

Att finnas samtidigt



Eller hur?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-11 00:34



Bookmark and Share


  Stay Golden
By the heartstrings we all dance to the same music.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt