Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns en tid...

 

Min kärlek är

sprungen ur ett förlorat land 

 

bara lyriken förstår

hur vägen har slingrat sig fram

 

bara musiken känner

ärren som hårdnat i mitt hjärta 

 

det fanns en tid då

luften inte orkade

bära mina tankar

 

det fanns en tid då

sveket blev ett helt liv

 

men fastän lyckan ser 

och som en sol

står över skuggan och ler

 

står en riddare med rustning

gömd just där

 

beredd

om kärleken skulle hotas

 

fast han vet

att ingen kan skydda ett hjärta 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-01-11 01:41



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Varm, stark och välskriven text om Kärlekens bultande röda hjärta och svidande mörka smärta...
Där Svarta Riddaren står beredd i skuggan med rustning o svärd...
fast han vet att ingen kan skydda hjärtats såriga värld...

Mycket bra!

Sparas!
2018-01-17

  ULJO
Kärlek är underbart. Kärlek ät smärtsamt. Dina ord berör
2018-01-17

  lodjuret/seglare VIP
Välskriven, god språkvård, oavsett möjligt budskap eller inte.
2018-01-15

  Karina"Kia"
skrivet med späd hand så försiktigt så vi ska förstå hår skör kärleken är hur sårbart livet är och den med allt så inget får stå i skuggan av välmående och för kärlekens skull<3

2018-01-12

  Nils-Robert
Hur sköra och sårbara vi är och hur ärren finns där och aldrig riktigt läker.
2018-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt att veta att det finns en som är beredd och finnas där när det behövs...
2018-01-11

    ej medlem längre
Så naket och sårbart skrivet - orden berör mina sinnen.
2018-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens sårbarhet, så fint och berörande diktar du om detta.
2018-01-11

  aol
Man är så sårbar när man visar sitt hjärta, kram så berörande fint skaldat.
2018-01-11

  Alysse VIP
Så fint skrivet
och berörande sant
i slutet
2018-01-11

    ej medlem längre
Jag gillar din text, den har en skön känsla
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP