Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skam!!!


Svensk Demokrati!



Kanske jag kan lura till mig en tjänst inom EU

Jag kan säkert göra det olagligt att bilda

Ett politiskt parti i Sverige!?


Fy fan vad skönt att slippa frågor

När vi alla blivit diktatorer?


Så rösta på oss


Vi som vet hur man mobbar ut DEMOKRATIN



Visa ert rätta ansikte


Demokratin dog genom ifrågasättandet

Av Sverigedemokraternas rätt att finnas

På samma villkor som andra partier

I ett land NI KALLAR SVERIGE.



Kram från en Nordbo!










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 02:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt