Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Motstånd och mannamod"


Fågel Fenix




Allt som är glasklart
Går så fort sönder

När någon sparkar
på det med hatets
Argument

Men nästa dag står
Den där hel igen

Uppstånden ur den
egna sanningens
envisa självklarhet























Bunden vers av Sefarge VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-11 09:44



Bookmark and Share


  i af apa
ExAkt!
2018-01-12

  Kungskobran VIP
Sanningen segrar till slut
min sanning eller den andres?
Två sanningar en är alternativ sanning, vilken?
Tänkvärd text
Tack
2018-01-11

  bumerang

Bästa inställningen: ingenting
är självklart.
Ja.
2018-01-11

  Valter Örn VIP
Frågan är då om den egna sanningens envisa självklarhet (egocentricitet) är så mycket värd att bevara.
2018-01-11

    ej medlem längre
absolut Så +
2018-01-11

  Salvation Pepper
"den egna sanningens
envisa självklarhet"

Mycket snygg, klardjup insikt.




2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP