Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resenär med livlig fantasi

Det är samma röst.

Varje gång.

Korrekt.

Stramt.

Uppmanande.

Kvinnlig är den, men på det där uppläxande sättet.

Finns hon?

Är hon på riktigt?

Existerar hon?

Eller är det bara digitalt?

Rösten som väller ut med olika tidsangivelser på Centralstationen med jämna mellanrum, väcker frågor.

Får mig att fantisera fritt.

Undra

och föreställa mig en dam i medelåldern.

Kanske grå, med plisserad kjol.

Tråkig och osocial.

Humorlös.

Men..

tjejen (eller killen), damen eller mannen, gubben eller tanten, som skriver / läser in meddelandena är kanske färgsprakande och ung i sinnet.

Livlig.

Och full av livsbejakelse.

Sprudlande av arbetsglädje.

Och jag förmodligen

bara

en resenär med livlig fantasi.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 06:32



Bookmark and Share


  Syrran77
Resglädje!
2018-01-11

    ej medlem längre
Vem hon än är så sätter rösten fantasin i spinn.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP