Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: CM Fäldt


Min Sorg





Efter alla år har jag lärt mig leva utan stöd


Jag har försökt hjälpa andra


Med för mig okända

Resultat





Jag är en gammal Uv

Ser bättre i mörker


Min sorg har ingen annan än jag

Att hantera



Jag låter vissa delar i mitt vara -vara ifred


Men mina damer och herrar

Det gör riktigt jävla ont

Att tänka på er i första hand.





Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-11 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt