Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

jag var ute och gick
en av mina vanliga långpromenader

det var fint väder
och jag kom på dessa rader

om hur jag ska lösa mitt problem
att jag inte skriver nån musik

för det är viktigt för mig att skapa
annars grips jag av panik

på nåt sätt var det helt självklart –
och det är helt i harmoni

med att skriva musik –
att den felande pusselbiten är poesi

så, här är jag nu
en knapp månad senare

och vad har hänt?
åtminstone är mitt sinne renare

jag känner mig kanske inte som poet
och jag känner mig inte heller tvungen att sikta

mot att en dag ge ut en diktsamling
men jag njuter av att dikta




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP