Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

plötsligt
var du borta

och lämnade efter dig

minnen
och ett hål
som ingen nånsin kan fylla




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-11 13:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen är utbytbar.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP