Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig Pappa



Saknar din kraft

Din förmåga

Att hålla



Alla de som inte funnits utan dig



Trodde i min enfald att jag kunde

Ta över skutan vår


Men din ynklige son lyckades inte så väl


Av alla människor på vår Jord står du mig närmast

Du bor i mitt hjärta pappa

Kan bara hoppas du har det bra där

När din ynklige lilla son gör vad han kan av sitt liv



Utan dig är jag totalt utlämnad!



Kram




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-11 13:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag hade också en så fin relation till just min far...
2018-01-17

    Sefarge VIP
En del fäder har lämnat
Ett tomt hjärta efter sig.
Eftersom de aldrig var
Hemma utan någon annanstans
Du hade "turen" få en med
Ett varmt hjärta som fortfarande
Verkar värma?
:)


2018-01-11

  Öknens Ros VIP
Ömsint om en älskad pappa. Livets outgrundliga vägar rår vi inte över, även om vi många gånger önskar så. Livet är inte alltid rättvist.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt