Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fjädrande tankar flyger.

 

 

Idag genom rummen, tankarna

  Kanske kan de inte passa dem.

 

 

när för mycket jubel tycktes dölja smärtan.

 Thai tjejerna  de ledsna ögonen att inget leende leende någonsin kunde föra till bommen utan intrång i tvinningen

 

 

Snorkingsresenären sover nu lyckligt som tystnadskvällarna kvar utan slogan av gogostängerna finns inte längre.

 

nu är Thailands klippor nästan tomma bara en turist några meter bort mellan dem.

stränderna rakes med rullen, där inte ens fågelens fot lämnar ett fotavtryck.

 

så att pimping och prostitution avskaffades med framgång.

Thailand har lyckats återhämta sig ur dekadansens träsk. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-11 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP