Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utraderade (den nionde dagen)


ingen känner till 

skavet inuti




ytan håller tätt

det som göms i djupet




hur ont det än gör

leendet döljer




medan handlingarna

frånfället




synliggör

osynligheten




smärtan fullbordas


när sista andetaget dras




döden befriar


inget skaver mer








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-11 15:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Svarar privat.
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP