Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt



Hon sprang så fort som få
i vindnattens solklädda mörker

Med ljuset i sin vrå
hon springer dit hon söker

Snöklädda granar
Strimmor av ljus
Hemmet hon anar

Luften så kall
Flingor som singlar
I fjärran hon hör ett skall

Nu knastrande steg mot marken
Hemmets vrå som värmer
Tagit sig genom parken













Fri vers av Havsvind
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-11 15:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ljuset ledstjärnan i natten
hemmet finner även katten
även du
även jag
så fint du skriver
ser framför mig

2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind