Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg mullvadshögar idag på promenaden.


Lite fina är de där högarna allt. Haiku nr 53 Version nr 2



Mullvadshögarna
ställer till skön oordning

paradiskaos.







Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 19:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fyndig haiku!
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP