Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han drog sin hatt

 

 

 

 

är du där?

kommer brax är jag här

transit brexit

lala la

 

det var taskigt gjort av dig hade man inte

 

men

tro mig

vänta vänta vänta

väntare

men

 

är u frälst broder?

hör duru huru änglaskaran dunka

funka

bunka diskodans

 

drunkna sjunkbombare u bot

gyroskop slangbåge

trumpdump

obama

 

vithusa

michelle ma belle

och drottning nefvertittut blockade

nederventile

sicken

 

men illusionisten

han bara drog sin hatt ur catta

och försvann

 

ibland

 

 




Övriga genrer (Satir) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 15:43

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP