Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ser

vem ser
den som ingen vill leka med

vem ser
den som blir över när det ska jobbas i grupp
den som blir vald sist när det väljs lag i gymnastiken

vem ser
den som ingen pratar med
den som ingen vill dricka med
den som ingen dansar med

vem ser
den som ingen vill gå på dejt med
den som ingen vill gå hand i hand med och pussas och skratta med

vem ser
vem bryr sig

vem märker om den som ingen såg
plötsligt en dag inte längre finns




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-11 16:28



Bookmark and Share


  KaffiTöisen
Blev riktigt berörd.
Underbart skrivet.
2018-01-23

  Bibbi VIP
Skriver under på Larz Gustafsson.
2018-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Jesus.
Det står t o m att inte en enda sparv faller till marken utan att Han vet om det samt att hårstråna på våra huvuden är räknade.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP