Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet efter blåljusens sirener


Lägger mig tumult
orkar inte söka vård

Somatiska besvär
förskingras
knuffas in i ett förråd

Får gå med mitt besvär
utan något gehör
hör bara fåglar ropa
här utanför

Ett hugg
eller två
i själen min

att få gå
med somatiskt besvär
och därmed i livet
mycket svinn

Ja livskvalitén
ger inte samma sken
för mitt liv är ej detsamma
som innan blåljusets siren







Fri vers av Havsvind
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-11 18:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
dagarna grå
ändrar tiden på
därefter lättare du kan gå
tiden läker själen
varm kram<3

2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind