Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singlarnas dag

snart är det Alla hjärtans dag igen

jag undrar i mitt stilla sinne

varför Singlarnas dag 11/11 inte får mera uppmärksamhet eller firas mera allmänt

är det inte snart både vanligare och mera normalt att vara singel än att bo tillsammans med nån?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 17:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Singelträff på LP-stiftelsen.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP