Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försöker

jag försöker liksom luta mig mot mitt förflutna
söka kraft och tröst

framtiden är inget att luta sig mot
när man fyller sjuttiosju

det förflutna består av svarta hål
av jubel och lycka
det är rörigt

jag får göra mittåt
luta mig mot mitt nu




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP