Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stöttat en kamrat idag


Olaga

Skriftligt hotande
Bilen repad, däcket tomt
Vem gör detta?




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det bor så mycket aggressioner i samhället idag...
2018-01-12

  Syrran77
Ogillas!
2018-01-11

    ej medlem längre
Genial dikt!
2018-01-11

  Öknens Ros VIP
Så elakt och kränkande! Man undrar varför människor gör sådant.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén