Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv en dikt

skriv en dikt
om vad du vill

om födseln
om döden?

nja, kanske hellre
om nånting däremellan

det vi kallar livet

ibland är det bra
ibland är det inte så bra

men oftast vill man ju ändå
att det ska bli så långt som möjligt

den här dikten blir inte heller så bra

så kanske det är bäst
om den inte blir så lång?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP