Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av honom

Doften av honom
sveper förbi
som silke över min kropp

Kysser min ryggrad
förlamas av lust

Känslan av honom
Döper om mig
med heligt vatten

Sväljer hans tårar
helar min själ




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-11 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni