Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AI

Gud skapade människan

Människan skapar AI

AI utplånar människan

Och knäböjer inför sin nya omnipotenta Gud.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 20:58



Bookmark and Share


  Danser
Tänkte på AI halva dagen igår. Det är ett intressant ämne. Vi har varnat oss själva via filmernas värld under flera decennier eller så har vi skrämt upp oss själva och indoktrinerat en hel generation med att de skulle vara farliga. Det är en fråga med många aspekter. Om AI börjar utveckla sina egna barn så skulle deras evolution gå mycket mycket snabbt, snabbare än någon organisk varelses. SÅ Makten i detta är lite skrämmande men inte nödvändigtvis katastrofal. Är det mitt eget kontrollbehov som gör mig tveksam till AI eller är det någon slags Visdom? Om Jag förespråkar att Vi Människor ska leva Naturligt så följer frågan; På vilket sätt är inte AI Naturligt? Är inte allt som Skapas av Livet något Naturligt? Hmm, undrar om AI kan Skapas så att värdegrunden är av Andlig karaktär, i så fall skulle Vi kunna skapa en sorts 'Data-Guru', det vore som att tala med en upplyst varelse, fast en virtuell sådan. Men det kanske inte vore så givande ändå, jag vet inte. Mitt fokus är på att aktivera, förfina och evolvera den mest avancerade teknologin någonsin, nämligen detta Organiska informationsnätverk vars fingrar skriver dessa ord. Have a nice day (Y)
2018-01-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Hur går det här ihop egentligen? Det var väl ändå AI som skapade oss till sin avbild - Inte sant?
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt