Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvdansen

Jag går barfota nere på ängen.
Jag ser att dimman har kommit.
Väntar på att du snart ska dyka upp.
Det får gå timmar om det så vill.

Med trötta ögon vilar jag på en sten.
Ur den tjocka dimman ser jag dig komma fram.
Du har blommor i olika färger i ditt blonda hår.
Du dyker upp som en älva och för mig in i din dans.

Vi dansar till natten börjar avta.
Vi dansar till våra fötter blir trötta.
Vi springer ner till sjön.
Vi tar av oss våra kläder och hoppar i.

Vi märker att det är kallt.
Vi hoppar lika fort upp igen.
Vi tar varandras händer.
Vi springer nakna genom dimman.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 404 gånger
Publicerad 2018-01-11 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream