Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Derrière mon sourire

Derrière mon sourire,
la tristesse,
la souffrance.

Par contre je n'ose y arrêter de sourire.
______________

Bakom mitt leende,
tristessen,
lidandet.

Trots det jag vågar inte sluta le här.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm