Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst för oss på samma jord



Poesi

konst
åt våra ögon

konst
för våra känslor

konst
för våra tankar

Terapi
åt våra känslor

Terapi
Åt våra tankar

Med perceptionens förmåga
vi kan ta oss
till en
strand

vi kan
i tanken
vandra
tillsammans
hand i hand

Vi kan välja ett
Oss
Ett vi

Eller så kan
Vi säga
Vi och
Ni

Med hjärtan inom oss
vi får jorden att lysa
likt tomtebloss

Kom och
följ med

dansa loss

Ta hand om varandra

Vi på samma jord vandra

















Fri vers (Fri form) av Havsvind
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-11 22:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

kärlek och fred på jorden

konsten ett språkrör
som kan leda oss

en fin dikt
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind