Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödemarken

Bara ett enda offer till
Som analyserar med- och motgångar med sig själv
Tiderna slutar bli en trend
Som aldrig ser moderna ödemarker
Slutligen ställer vi frågan
Om den stora ekvationen
Av hur allt borde vara.

Vi tittar på när himlen brinner bort
Det går så fort - det tar bara en dag
Kungar och drottningar är på väg
Du vet - alltid på samma sätt
Det finns ingen gloria runt ditt huvud
Och ditt skelett är ömt
När du är inget mer än en modebloggstönt.

Det finns inga slutliga drag i mörkret
Inga fartyg kommer att rulla in
När vi talar är gatorna tomma
Precis som det borde vara
Vi lever bra eller hur?
Låt oss kasta oss ner i vulkanen
När tomma kratrar återstår av våra hjärtan.

***

Ge upp allt för profeterna
Ge dem alla möjliga tecken för det
Tänk på ditt nästa drag
När vi går som fördömda
I ödemarken




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-11 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V