Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollspelet

Det ser ut som att killarna håller på att gå förlorad sin grabbighet

och förmågan att ta initiativ

medan tjejerna skall gå vidare in sin feminitet

och sitt sätt att locka till sig maskuliner 

på olika sätt genom kläder och make-up

Det blir intressant att se hur allt utvecklas framöver




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2018-01-11 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP