Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han 2

 

 

 

mina ögon

minns dina

ögon stråla

 

min läppar

minns dina

läppars

mjuka kyssar

 

mina bröst 

minns dina 

händers 

smekningar

 

min höfter

minns dina

krävande händer

 

min våta

fitta minns

ditt

sköna stånd

och 

 härliga tunga

 

 

min själ 

förlorad 

i

dig

 

minnen

för evigt

 närvarande

 

varje gång

jag

sluter ögonen

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik