Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN PSYKIATRISKA TROLLDOMSDEGEN

Det är vetenskapligare lyssna på patienten,
än på psykiatrikern,eftersom patienten i
många fall är friskare än psykiatrikern.

Det har hänt att psykiatriker som engagerat
sig på djupet av en patient,blivit patienten
och patienten blivit psykiatrikern.

Det psykiatriska träskets trolldomsdeg,
är en magisk lerklump som kan förvandla
sig till vad som helst.

När inte psykiatrin utvecklas,utvecklas ej
heller de sk patienternas tillfrisknande.

Att klassificera oliktänkande människor
med diagnoser,är ingenting annat än brist
på empati och kunskap om människans
olika medvetandedimensioner.

Att denna dr Mengeleliknande verksamhet
får fortsätta ödelägga fullt ut dugliga männi-
skor och till och med barn,strider onekligen
mot europakonventionens deklaration för
de mänskliga rättigheterna.

Det rör sig om en krum krets sk pseudovet-
enskapliga forskare inom psykiatrin som i
samråd med läkemedelsindustrin håller på
att förslava mänskligheten under psykiat-
riska droger.

Det är politik helt enkelt.

--




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 01:18



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Från min förståndsnivå så var du helt normal.
2022-07-12

  Scarlett Miryam VIP
Kan man inte tala för sin sak och stå på sig är man ju helt körd; vill inte veta hur många människor som indoktrinerats med att det är något "fel" på dem... (fast ser man detta är man förstås "paranoid"!)
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP