Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken står på vänt

Livet trampa stigen fram
Dagen fylls med tankar som inte vill sig lugna
Kanske skall jag fly, ta nästa tåg
Till ett annat liv
Skall jag bara slänga mig ut, låta livet famna mig
Kanske jag finner mig vara ensam
Kanske finner jag kärleken
Eller skall jag bara vänta




Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com