Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12.01.2018 fredag. Kroppens längtan.


Sist men störst är kärleken

 

Sensuella tankar rusar genom kroppen. Hjärtat vill brista i drömmen om uppfylld lust. Vågar vi leva med erotikens kravfyllda tvång, eller går vi djupare in i varandra än ett ögonkast på bussen som tar oss till jobbet? Går vi kanske in i dimmorna till de undersköna medryckande sångerna om ingenting, och ändå allting?

Jag vet! Det är alltid verkligheten som står i vägen. Jag menar: - ”Köpte du kaffe?” Jag menar: - ”Jag fryser och är blöt. Jag vill hem.” Hinder som tär oss, för vi möts i ålderdomens gissel utan att veta vart vi är på väg. Och ändå kan vi förstå att ”vi” är ett ord som är begränsat av tiden. Ja, endast sanningen består prövningen.

Fast du vet att jag alltid kommer att älska dig.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 08:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2018-04-24

    ej medlem längre
Kärleken är en gåva som man alltid måste arbeta på.
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP