Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min famn

 

Du smälter samman med mig.

Ner bäddad i min famn.

Vilande, sovande.

Jag ser dig
Låter minuterna passera
Uppfylld av din obeskrivbara närhet.

Du tvekar inte utan söker min närhet.
Utan att lämna något avstånd mellan oss.
Får min själ att smälta.

Ser dig, vilande sovande
I min famn.

 




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman