Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya målande meningar från Donald Trump

"Varifrån kommer alla dessa människor från skitländer hit !", har Trump uttalat

De tycker kanske att de då kommer till ett motsvarande skitland, så omställningen behöver inte bli så stor !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 11:06



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Han har ju meddelat
att han är ett geni -
ett riktigt bra sådant.
Det är sorgligt men
man måste ju skratta
åt denna enfaldiga
människa. President
i världens största
demokrati. Gud bevare
oss för presidenter!!!
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP