Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens pakt

Ditt bröd jag tog och åt
mina fötter tvagdes
med dina tårar
jag drack Ditt vin med glädje.

Min kropp blev din
mitt blod blev ditt
min smärta du tog
som din, och med
svetteduken torkade
Du mina fötter.

Du skänkte kropp och blod
för min salighets skull.
Undran jag kände
av det din röst förmälde.

© Bosse 12 januari 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 12:08



Bookmark and Share


  aol
Så bra skaldat med både djup och känsla,
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten