Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusnande

 

 

bortom

 

och andningen är liv

bevingat

i stillheten, hur rörelse

 

är inom längtan

i det tysta sprängande

med åren i ett just nu

 

skuggar mina tankar

vinterhimlen

och sänder iväg budskapet

 

bortom

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-12 12:16



Bookmark and Share


  aol
Så fint skaldat med både djup och en borrande känsla,
2018-01-12

  morgonstjärna VIP
det var ljus i text och bild
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP