Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Xtrema samlare

är ena riktiga svammlare
Att spara på all möjlig dynga och försvara det med
Bra att ha grejer
Kan alltid komma till pass någon gång
Göra nytta
Eller spara på gamla ruttna fotografier och säga
att de är kära gamla minnen är mest
en massa svammel
Fotografier som man säkert aldrig mer kommer
att titta på då man ändå har minnena kvar i huvudet
För som oftast läggs dessa saker och ting bara på hög
och ligger sen och dammar
Och behöver man någonting av detta någonsin
så är det nog lättare att skaffa något nytt
än något som kanske ligger kvar i en bortglömd hög
Osäkert om det ens är helt eller finns kvar där
Så är man en sådan där xtrem samlare måste man
nog vara lite dum eller lite trög
Om inte jävligt hög då man själv har blivit helt insnöad
av sitt samlande av all möjlig dynga
Stackars satar
Dags att vakna upp, kanske
För måtte jag aldrig bli till en sådan…

Ken Cassel
12/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-12 12:58



Bookmark and Share


  objekt3
Fast intressant är det

Som författare måste en kanske alltid undra: vilken detalj är viktig
2018-01-12

    ej medlem längre
det stavas EXTREM
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel