Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsjälar


Värmer mig vid
vännernas eld
badar i deras värme
värmer mig
vid kärlekens eld
känner
kärleken blir större
när jag slösar med den

Vänner har jag många
men de är vänner
inte mera
de följer mig inte till dörren
som du gör
ingen har lyckats landa
i mitt hjärta som du
då jag lägger dina brev mot kinden
hör jag dina andetag i mitt öra
våra minnen är så starka och vackra
att varken slingerskank eller
snubbelspår förmår förgöra
att de är grunden
till allt

de är livets salt

Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 13:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2023-10-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP