Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom parentes/korta kapitel


jag vill ju inte
använda dig
du är mer än bara
ett verktyg
men tiden gör som tiden vill
och jag är en överlevare
jag tar vad jag behöver
det kanske
kommer betyda
att du är ett kort kapitel
en nödvändig del för att föra historien
framåt
men du är inte med
hela vägen till slutet




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel