Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostrosor


Tidigt i morse
blommade vinterns första stjärnor
spröd musik föll sakta
över de vita blommornas andetag

Stubbåkern älskade sången
log åt det torra gräset och blåsten
njöt av solens trådar
som gav löfte om en ny vår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-12 13:53



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert
2018-01-16

  Fulbergarn
ja denna är verklig fin
2018-01-13

  Thomas Widemark
Underbart vackert!
2018-01-12

  Jan Johansson
Ja att se fram mot våren gör nog en hel del av oss
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP