Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kompis från förr


Mer och mer kommer minnen
tänk om man kunde fota allt

i mina ögon
en blå gestalt

en mild ängel
med kraft och vilja

Din handstil
ditt signum
ditt skämtlynne

Kort
men
långt

betydelsefulla år

skolans räddning
en ö på ett öppet hav

Din skog av äventyr
en björn som krafsat i en myrstack
vita blixten nerför backen
din hammondorgel och din trumpet
din motorcykel

Tack kompis
för det du gav mig




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP