Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Du ska vörda din fader och moder men det är inte alltid så l

Han hade fått nog av misshandel!

Han hade fått nog av misshandel och stryk, nu orkade han inte längre.

Du ska vörda din fader och moder men det är inte alltid så lätt


Han hade beslutat sig för att göra slag i saken. Ända sedan femårsådern,sedan skilsmässan och han hade fått en styvfar, hade han blivit misshandlad både psykiskt och fysikt.

Han minns de gången då hans styvfar hade sagt att kommer du hem igen med smutsiga byxor så ska du få stryk.

När han som 8 åring kom hem med smutsiga byxor sade hans styvfar. Micke du har kommit hem med smutsiga byxor. Du ska få stryk men först så ska vi äta. Dom satt och åt och pratade som vanligt. Sedan dom ätit färdigt sa han du kan gå och bada jag kommer sedan. Efter ett tag kom han in i badkaret och gav honom ett rejält kok stryk. Micke började gråta och förstod inte riktigt varför han fått aga nu. Ungefär som en beställning.

Han kom ihåg när han var åtta och stod och diskade på order av styvfadern när plötsligt proppen lossnade diskvattnet försvann. Är du imbisil skrek han till honom Bzzzzzz.

En gång när han var 7 år så hade han vid frukost bordet tappat en skål med bröd och fått smisk på bara rumpan av honom i hans och moderns sovrum, det gjorde ont. Men han satte sig vid bordet och visade ingen smärta.


Han minns dom gånger han fått stryk då han inte stängt innedörren. Då han lagt en sax fel och hans mor gått in i rummet och frågat i vilken låda saxen i köket fanns. Hon hade då sagt att säger du fel låda och saxen finns där ska du inte få stryk. Han drog ut fel låda och där fanns saxen, sedan gick han in till sitt rum. Det var hårda regler hemma. Han skulle dika, dammsuga, Hålla pedantiskt rent i sitt rum, gjorde han inte det blev det någon form av bestraffning. Det var förbjudet att titta på Tv efter kl 8:00 på kvällen då skulle det vara tyst. Han fick inte existera.

Han hittade på olika lösningar som gjorde livet lättare gick ner i källaren och var med sina kompisar och höll sig undan. Klasskompisarna försökte stötta honom, men han hade svårt att ta emot hjälp från dom han var ju en odugling trodde han. Han var ett livligt barn i låg och mellanstadiet, men betygen var utmärkta. Fram till 7de klass då dom sjunk något, men fortfarande bra. Flickorna i klassen tyckte han var söt. Han hade till och med ett förhållande redan i 6 klass fram till 7 an då hon flyttade.

Hans syster hade det inte heller så lätt. Hon var långsam med att äta upp maten så att hon fick sitta flera timmar och peta i maten. Hennes mor fann det lustigt, så hon tog ett foto på henne. När hon en gång började gråta hade styvfadern sagt, grått tills dt går över. Aldrig hade hon fått lämna maten.

Den gången han hade lagt saxen fel minns hann. Han gick in i rummet och trots att han blivit lovad att inte få stryck av sin mor fick han det!

Han gick in i sitt rum, där började han göra sina läxor. Då kom moden in och tog tag i håret dunkade honom i huvudet mot skrivbordet och tog av sig en toffel. Hon skrek jag ska mörda dig flera gånger. Det var då det gick upp för honom att, den här personen är sjuk. Han var nu 14 år. Så han hade börjat ana att det inte stod rätt till Han struntade i smärtan och sa bara ryck inte av mig håret. När han var16 år hade hans mormor kommit och besökt honom ända från Paris för att fira jul i Sverige. Han var då så deprimerad att han gick in i köket, började dricka av den 40 % -iga spriten en halv flaska och tänkt nu ger jag upp bära eller brista. Dö eller överleva det kvittar. Sedan gick han och lade sig upp i 2-våningssängen och trodde han somnat. Nu kom hans styvfar in och tog honom till badrummet, duschat hon med kallt vatten och skrikigt är du nöjd nu. Sedan hade han vaknat i köket på morgonen och inte förstått varför han låg i köket. Han blev arg att föräldrarna hade lagt honom där. Han trodde han bara somnat och glömt bort att han tagit en dödlig dos sprit. Nu började det gå upp för honom att han hade druckit, sedan talades det inget mer om detta. Men hans riktiga far sa fan du kunde ha dött, men han vågade inte ta upp det med modern och styvfadern. Han ägnade sig istället åt problem längre bort som Vietnamkriget. Det är ju lättare att bry sig om det som ligger längre bort och inte så nära. Han var en bohem som bryddes sig mer om vin kvinnor och politik än sina barns problem.

Varannan helg hade han hand om honom och hans syster. Hos honom fann inga regler alls och det gick då ofta till överdrift när jag busade och fick testa gränserna.

Nu när han hade blivit 17 år bestämdes det att han skulle ut ur huset och bo hos sin riktiga far.

Det blev samling hos honom rättegången skulle börja. Hans styvfar började med att säga att han skulle ut ur huset direkt, men hans far och fästmö sa att han inte kunde bo där heller. Det bodde ju en Gråsparv som hans far hade hittat och han bodde ju i sovrummet i 2- rummaren. Dom själva bodde i det stora vardagsrummet. Men han fick i alla fall flytta till sin far i stan ett tag och fågeln fick flyga sin väg.

Efter ett tag fick han flytta hem igen på nåder. Stämningen var mycket spänd, det är ditt fel att vi bråkar sa hans styvfar, å så skönt det ska bli när du flyttar ut och vi gifter oss din mor och jag. Vi ska sedan flytta in i en villa.

Hans styvfar hade en son som kom ibland, och han tyckte om honom men han blev också hårt behandlad.


Nu förberedde han sig för att själv flytta istället för att bli utslängd, Nu skulle han ta hämnd minsann.. Han började med att köpa möss och låta dom föröka sig i 3 månader. Han höll dom i källaren och på andra ställen. Till slut blev det 100 falt av dom. En gång visade han dem för en vän som skrattade och sade, tänk om någon kommer på dig med att ha råttor i källaren.

Han började packa ner sina saker i en väska. Skolböcker, mat, sprit, pengar som han tog från sina föräldrar, kläder och annat nödvändigt för flytten innan kvällen kom.

Skolarbetet var ju ändå viktigt och han trivdes ju bra i skolan med sina skolkompisar. Han hade i förväg hittat ett ödehus som det gick att bo i eftersom det nu var vinter Där fanns åtminstone dom nödvändigaste möblerna, även om dom var i nog så dåligt skick Han hämtade dom gömda mössen och släppte ut dom i lägenheten.


Han slog sönder hela lägenheten och drog iväg. Kickade igång mopeden och började köra till ödehuset i skogen. Där fann han sig väl tillrätta och fann en gammal hederlig stenkamin. Han gick ut och plockade lite grenar och kvistar som han lade i kaminen. Så började han med att tända på grenarna och kvistarna och han upptäckte till sin förvåning att det gick riktigt bra. Med en massa torrt papper började elden ta sig och värmen steg i rummet. Han la sig på sängen drog det gamla illaluktande täcket över sig och somnade.


Dagen efter steg hann upp i det nedkylda huset klädde på sig tittade ut genom fönstret. Det var en strålande vacker vintermorgon. Han gjorde i ordnig frukost och läste läxorna.

Tiden gick och han levde ett ensamt liv i ödehuset, men han hade ändå fullt upp med att hämta bränsle från skogen och att åka till affären för att handla. Han tittade om det stod något i tidningarna om honom, men ingen ting var skrivet om vad han hade gjort.

Pengarna började nu ta slut, och han måste besluta sig för att göra något, hem kunde han inte åka.

Han kom nu på att han faktiskt hade en flaska sprit med sig, den kan jag ju dricka ur medans jag tänker hur jag ska göra framöver, någon lösning hittar jag väl alltid på. Han drack mer och mer ur flaskan tills han inte visste riktigt vad han gjorde.

Han vaknade till och en kvinna stirrade på honom. Han befann sig på en social ungdomsmottagning Kvinnan frågade om han visste var han befann sig och vad han hade gjort.

Nej svarade han. Då ska jag berätta för dig att polisen fann dig berusad liggandes bredvid en moped. Jag vet vad som har hänt med dina föräldrar. Att dom har hittat lägenheten fullständigt sönderslagen. Du får vara kvar här på utredning så att vi kan finna en lösning och ordna upp det hela. Ska vi säga så, så länge.

Han blev förd till en avdelning på mottagningen. Där fick han sig en säng tilldelad och sov den natten gott. Dagen efter gjorde han sig bekant med det nya stället, men kände sig likgiltig inför framtiden, det kunde ju knappast bli värre tänkte han för sig själv. Där fanns andra ungdomar som han blev vän med, samt vårdare och läkare Han tyckte dom var ganska stökiga och bråkiga, men en och annan blev han vän med.


Du ska in och prata med läkaren, sa en vårdare. Läkare frågade hur han mådde och talade om för honom att dom nu hade fått sig en bild av vad som hade hänt. Vi förstår att du inte riktigt passar in här men du får stanna för observation. Jag ska bara göra en kroppslig undersökning på dig., efter det får du träffa socialassistenten som du redan träffat.

Han fick nu träffa henne och hon sa, ja du det här var ingen rolig historia, men att det inte står rätt till hemma hos dig har jag tagit reda på.

Vad säger du om att flytta till fosterhem och fortsätta skolan. Jo det kan jag väl svarade han apatiskt och likgiltigt.


Då ses vi då jag har fått napp på en lämplig familj. Jag tycker att vi ska hitta en inte alltför nära din gamla skola, det är viktigt för dig att ta upp skolarbetet har jag förstått. Jag har talat med skolan och du är välkommen dit, din fröken kommer och hälsar på dig här om du själv vill. Kommer mina föräldrar att slå ihjäl mig efter det här. Nej vi har pratat med dom och dom är helt införstådda att dom ska lämna dig ifred. Klandra inte dig själv, felet ligger hos dom inte hos dig. Du kan ju fundera på vilken familj du vi bo hos, men jag har funderat på om inte en familj med barn i din egen ålder skulle passa. Hur låter det? Fundera på saken, ja det ska jag svarade han tyst.

Efter en kort tid blev han kallad till assistenten som hade den goda nyheten att berätta att dom hade hittat en person som skulle passa honom.

Del 2!
Min vackra fostermor!

När jag var 18 år ,

fick jag en fostermamma Annika kan vi kalla henne 28 år.
Efter mycket stryk och misshandel hemma lade jag mig stupfull som 17- åring på gatan och spelade apa enligt polisrapporten. :(

Nåväl så småningom kom jag till social bostad en form av lättare fosterhem för oss mellan 14-25 år för att senare klara oss själva.
Jag träffade då Astrid socialsekreteraren som hade hand om det hela.
Hon frågade vilken typ av fosterhem jag nu ville ha eftersom min fostermor, en äldre kvinna inte längre kunde ha mig kvar för att hennes dotter tillfälligt skulle flytta in.

Jag svarade att jag ville komma till en snäll gammal tant så att jag kunde få lugn och ro, sova mycket och bli ompysslad.
Ånej Michel, svarade hon, jag tror vi tar en yngre kvinna som ställer lite krav på dig.
Jag fick en adress dit jag skulle bo.
En vacker kvinna med stora fasta bröst som pekade uppåt öppnande, tänkte inte så mycket på det eftersom jag mådde dåligt och var likgiltig.
Hon var av medellängd och hade en rak näsa.
Hon bjöd på te och visade rummet där jag skulle bo.
Det var sparsamt möblerat och litet men trivsamt.
Jag fick en tid att tänka över innan jag beslutade mig för att flytta dit.

Min elaka styvfar hjälpte mig motvilligt att flytta, han ville inte befatta sig med mig.
Jag flyttade in och lärde känna henne mer och mer, samt omgivningen som var fint belägen med skog utanför och ett villaområde.
Hon bodde i en bostadsrätt och det var trevligt lite bohemiskt ombonat i hennes hem.
Meningen med den hör typen av hem var att hon skulle lära mig hur ett hem fungerade.
Hon lärde mig också att köra bil och jag började fungera alltmer socialt.
Jag lärde känna hennes mor och vänner och hon bekantade sig med mina vänner.

Vi gick på kvällsträffar en gång i månaden och träffade andra fosterfamiljer.
Annika var med i södra bergens balalajkor och en bokklubb så det blev en hel del spännande folk som kom och hälsade på där.
Vi åt ofta middagar tillsammans med, jag började trivas väldigt bra och förstod nu hur ett illa behandlad jag blivit av min mor och styvfar fast mest tyckte jag synd om dom och kände ingen ilska, dom mådde dåligt förstod jag.

Annika jobbade som språklärare på en högstadieskola som var min gamla högstadieskola.
En av mina vänners lillasyster hade nu henne som klassföreståndare.
Hon frågade mig ibland om vi skulle kramas, men jag ville inte, hon var jättesexig men jag var fortfarande nere efter år av misshandel och dåligt självförtroende.
Mina vänner tyckte hon var urläcker och att även hennes väninnor var det.
Vi satt i mitt rum och dom i hennes rum på lördagar innan vi gick ut.
En lördag frågade Annika och hennes vackra väninna om vi ville ha vin, men vi sade nej eftersom vi hade eget och var lite blyga för dom lite äldre kvinnorna fast egentligen ville vi nog. Åldersskillnaden är ju så stor tycker man när man är tonårspojke.
Hon och hennes väninna 25 år och mycket vacker, ville ju bekanta sig med mina vänner och kanske lite mer.

En kväll skulle vi ut på disko och vi drack lite på rummen en av mina bästa vänner och jag.
Jag kom hem på kvällen lätt berusad, hon stod där i tamburen, med sin genomskinliga blues och liksom väntade, jag slängde mig plötsligt på henne som den kåta tonårspojke jag var.
Slängde ner henne på vardagsrumsgolvet där hon sträckte ut sig , kysste henne med heta blöta kyssar, drog upp blusen och sög som en galning på hennes uppnosiga stora bröst. Mitt stånd tryckte jag mot hennes sköte.
Hon stönade till och sade att det var emot hennes principer, att vi inte borde göra det.
Jag reste mig upp och var och en gick till sitt rum för att sova,
Nästa dag som var en söndag gick jag in till hennes rum, lade mig på henne och hon fick många blöta kyssar, snabbt klädde vi av oss.
Jag trängde in i henne blöta fitta tryckte på allt vad jag kunde med min stora hårda ådriga kuk, kysste henne djupt med min tunga och det dröjde inte länge förens det gick både för mig och henne, vi stönade av vällusts bägge två.
Mitt mörkbruna könshår stod i erotisk kontrast mot hennes ljusa buske och ovanligt ljusa hy.
Jag fortsatte med att slicka henne innanför låren och sög sedan på bröstvårtorna som en galning.
Jag satte mig över henne och hon kände och klämde lite ömsint på mina stora testiklar med sin hand.

Annika TITTADE MED TINDRANDE ÖGON på dom och drog lite i den erigerade kuken som hon tittade på med spänning och sade att den var stor och ådrig.
Sug den snälla du sade jag till henne, hon skrattade och sade nej det vill jag inte och kysste den bara lite lätt på sidan.
:)
Hon rufsade mig i håret, stönade och sade att vi inte skulle göra så här hon var en grupp åtta kvinna och det hela stred mot hennes idéer, hon var kluven.
Jag gick till badrummet för att tvätta av mig och hon kom efter mig naken och sade att det inte är något att skämmas över det jag hade gjort med henne.
Tiden hos henne varvades av sex och vardagsliv.
Hennes trea var sparsamt möblerad men trivsam och hennes svarta katt satt ofta i hennes knä och spann.

Hon lärde mig att laga olika matträtter och hur en tvättmaskin fungerade.
Mina vänner kom på besök och så gjorde även hennes vänner, en bra och trygg tillvaro hade jag.
Jag tog ett jobb på ett sjukhus i närheten som köksbiträde i storkök.
Jag tog hand om hennes katt som nyss hade fått ungar.
Annika kunde komma och fråga om vi skulle knulla, jag blev då vrålkåt. Hon drog ner byxorna ,ställde sig vid diskbänken så att jag kunde ta henne bakifrån.
Jag var som en unghingst och trängde hårt in i hennes grotta och silkeslena bak. Jag stönade till och sperman sprutade in i henne med stor kraft stötvis pumpande i mängder för att sedan rinna ner för hennes lår.

Ibland överraskade jag henne mitt i natten, gjorde det snabbt och fort för att sedan gå in i mitt rum, man gör inte sådär sade hon åt mig, du måste ligga kvar ett tag hos mig och hålla om mig sade hon surt och besviket.
En dag kom jag in till henne och vi klädde av oss snabbt, jag stoppade ett finger i hennes kärleksgrotta och hon stönade till, var har du lärt dig allt det här frågade hon, jag svarade inte eftersom det gick på instinkt.
Hon ställde sig på alla fyra och jag tog henne bakifrån medans hon upprumpade sin välformade stjärt mot mig.
Jag juckade hårt mot hennes bak, tänk om någon ser oss från villaområdet utanför frågade jag henne. Äh det gör ingenting svarade hon.

Behandlingen blir för mycket för henne - att bli knullad bakifrån blir en formidabel explosion i hennes kropp, orgasmen är den kraftigaste hon någonsin upplevt, och hon stönar högt, hon kan inte hålla sig upprätt på alla fyra längre, hennes armar bär henne inte, men mitt tag om hennes höfter håller hennes bak på plats, den putar rakt upp i vädret, och jag känner hur den hårda pålen tränger ännu längre in i hennes krampande fitta! Jag kommer nu... mitt grepp hårdnar... kuken töjer hennes fitta till bristningsgränsen... och så kommer ryckningarna djupt inne i hennes kropp - jag känner hur kuken rycker till för varje spermastråle som den levererar i hennes fitta! Med ett stön tömmer jag mig fullständigt i henne och vi rasar ihop i en hög..

Till slut frågade jag henne om hon inte var rädd att bli med barn, hon var ju trots allt min fostermamma.
Annika svarade då att hon i så fall skulle ta en abortspruta.
Annika reste bort med sin väninna till Tyskland över sommaren och jag tog hand om hennes katter och kattungar.
Jag bjöd hem Ali från Bangladesh som jobbade i köket en arbetskamrat som studerade till läkare.
Jag tog ut kattungarna på berget en gång så att dom skulle få bekanta sig med naturen som dom nyfiket upptäckte.

Jag fick bättre kontakt med min mor som till sin förvåning bjöd hem mig, dom som hela tiden velat bli av med mig, konstig känsla!
Dom ville även att jag skulle komma till deras landställe, vilket jag blev förvånat över att dom ville jag var ju så olydig i deras ögon.
Det ska bli så skönt att bli av med dig hade ju dom hela tiden sagt.
Till slut blev det skilsmässa och då gick det upp för mig att det inte var nåt fel på mig, började förstå och inse det
Annika kom hem från semestern och blev arg :( över att jag ätit upp hela hennes nougat.

Efter jag älskat med henne lugnade hon ner sig. Den här gången red jag på henne och sprutade en jättesats i henne så att det rann ner på lakanet.
Hon sade till mig att jag kunde få bo hos henne så länge jag ville nu, eftersom biståndet från socialen hade gått ut, men att jag måste ni betala hyran själv, vilket jag tyckte var för dyr men det var den inte alls.
Dum t nog insåg jag inte det och det blev bråk.:((
En dag sade hon att det är slut med vår sexuella relation och att det var slut helt och hållet, eftersom jag klagat på hyran.
Hon tog hem en man i sin egen ålder och surade på mig.
Jag flyttade till ett ungdomshotell och träffade en söt tjej i min egen ålder.
Slutligen fick jag en egen lägenhet.
Än idag händer det att jag fantiserar om henne,
hon var min vackra fostermamma och lärarinna i sex!


Prosa (Kortnovell) av osynligt- synlig.
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 14:35Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.